Bli medlem!

Som medlem av Lillehammer Frisbee er du en del av et inkluderende miljø!

 

Lillehammer Frisbee ble stiftet i desember 2012 av Eli Storengen og Ragnhild Gryt.

Etter å ha vært aktive spillere i noen år for andre klubber, mente de det var på tide at Lillehammer fikk sin egen klubb. I en by med hele fire tilgjengelige baner, så man behovet for å ha en lokal klubb for å kunne rekruttere nye spillere og organisere aktiviteten på de lokale banene. Samtidig fikk man muligheten til å representere sin hjemplass Lillehammer i nasjonale turneringer

Lillehammer Frisbee oppfordrer alle lokale til å ta kontakt for å bli en del av en spennende og sosial idrett. Vi har medlemmer på alle nivåer og alle alderstrinn!

Følg med på denne hjemmesiden og våre facebook-side for oppdateringer rundt aktiviteter og arrangementer, og bli gjerne med på en prøverunde!

Styret

Styreleder: Ragnhild Gryt
Nestleder: Eli Storengen
Styremedlem: Kjetil Sagdalen
Styremedlem: Morten Indahl
Styremedlem: Tom Bjørnsletten
Varamedlem og junioransvarlig: Kristian Gryt

Lisens

For å kunne delta i organisert aktivitet som konkurranser og turneringer i regi av forbundet NAIF (Norges Amerikanske Idretters Forbund), må det betales lisens (gjelder ikke onsdagsgolfen). For disksport er dette kr. 200,-. I lisensen ligger det en forsikringsordning for skader som oppstår når man deltar i aktivitet organisert av NAIF, dens medlemsklubber eller samarbeidspartnere sanksjonert av forbundet. Det er hver enkelt klubb sitt ansvar å registrere sine utøvere med riktig lisens – og hver enkelt utøvers ansvar å betale lisensen. Lisens må være betalt før man kan delta i serie, mesterskap, NM eller andre arrangementer i regi av forbundet. Lisenskontroll blir gjennomført før arrangementer for de ulike idrettene.

 

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål om lisens og/eller medlemskap.

Forsikring

Alle medlemmer er automatisk forsikret gjennom klubbforsikring. Forsikringen gjelder all frisbee-relatert aktivitet.   Mer info kommer..