Onsdagsgolfen er en uformell, gratis treningsrunde på Jørstadmoen Frisbeegolfbane

Skjermbilde 2014-10-01 kl. 11.40.33

Nivået spenner seg fra  helt nye begynnere til de som har holdt på en stund. Onsdagsgolfen organiseres av Lillehammer Frisbee, men alle er velkomne til å delta. Oppmøte er ca kl. 17:45 ved hull 1, og spillestart er kl. 18:00. Har du lyst til å forsøke frisbeegolf, så er dette en glimrende anledning til å låne disker, og lære reglene av de som kan det.

Onsdagsgolfen er et rusfritt arrangement. Alle deltakere, spesielt mindreårige og deres foreldre, skal vite at dette foregår i trygge omgivelser.

 

Poengsystem onsdagsgolf

Poengsystemet tar utgangspunkt i antallet kast man bruker på en runde. Antall kast trekkes ifra tallet 100.

Eks en runde på 54 kast (par på Jørstadmoen) gir

(100-54=46) 46 poeng.

De fem beste resultatene dine legges sammen og blir din sammenlagte poengsum.

Resultater fra onsdagsgolfen finner du her

Ace-pott

I vanlig golf heter det Hole-in-one, vi kaller det Ace når du treffer oppi kurven på første kast. Ace-potten er en uhøytidlig konkurranse hvor man legger 10 kroner hver i en pott som går til den første som kaster en Ace. Dersom ingen treffer, går potten videre til neste ukes onsdagsgolf.

CTP

Closest To Pin er en annen konkurranse vi har med under onsdagsgolfen. Den går ut på at man, før runden, bestemmer hvilket hull som skal være CTP. Puljen som tar dette hullet først på runden, vil få med seg en CTP-markør. Den som treffer nærmest kurven på første kast, skriver navnet sitt på markøren og setter den der hvor disken landet. Dersom noen i puljene etter kaster nærmere, flyttes markøren og skrives på hvem som kastet. Siste pulje tar med seg markøren inn og vinneren kåres etter runden. Alle som vil være med, legger en 10’er i CTP-potten.

Bag tag

 

Bag Tag er en frivillig og uhøytidelig konkurranse for alle klubbens medlemmer.

Det koster 30kr for å bli med på konkurransen som betales via Vipps. Dette er et merke som festes på bagen, og som har et unikt nummer. Formålet er å tilegne seg et lavest mulig nummer på sin tag.

Reglene er som følger:

  • En spiller kan utfordre en annen spiller med en tag med et lavere nummer. Dersom den utfordrede spilleren taper runden, bytter spillerne bag tag. Dersom runden ender uavgjort, beholdes bag tagene.
  • Alle som møter opp på Jørstadmoen til onsdagsgolf kan motta bag tag.
  • Du må ta imot enhver utfordring om tagen din
  • Man kan ikke utfordre samme tag to ganger på rad
  • Tagen skal alltid være synlig på bagen når du er ute og spiller
  • Kun to spillere kan spille om en tag i samme runde
  • Man kan utfordres på hvilken som helst bane
  • En utfordring varer en runde på banen, med mindre annet er avtalt på forhånd
  • Avbryter man runden taper man utfordringen