Velkommen til Trafikkskolen Dahlsveen-Olsen

Postet av Lillehammer Frisbee den 27. Nov 2023

Vi ønsker Trafikkskolen Dahlsveen & Olsen velkommen som ny sponsor- og samarbeidspartner.

Trafikkskolen Dahlsveen & Olsen ble etablert i 1988, og er en ledende trafikkskole som tilbyr opplæring i alle lette klasser. Disiplin og fokus er viktige stikkord i både diskgolf og trafikksikkerhet, og vi har derfor stor tro på et solid samarbeid!

Som en del av avtalen vil ikke Trafikkskolen Dahlsveen & Olsen bare støtte videreutviklingen og vedlikeholdet av Skogen Diskgolfbane, de vil også gi våre medlemmer eksklusive fordeler. Mer informasjon om dette vil bli sendt ut til alle medlemmer over nyttår.

Vi gleder oss til å navigere gjennom 2024–2025 sammen med Trafikkskolen Dahlsveen & Olsen!Vi støtter deltagelse på Ladies Night hos We Are Disc Golf

Postet av Lillehammer Frisbee den 19. Okt 2023

Har du lyst til å delta på Ladies Night hos We Are Disc Golf?

Da betaler vi påmeldingsavgiften på 150 kr for deg!


Send e-post til lillehammerfrisbee@gmail.com for mer informasjon om tilbakebetaling. Dette gjelder også de som allerede har meldt seg på arrangementet!


Meld deg på her.


Vil du hjelpe til med å gjennomføre vinterens innetreninger?

Postet av Lillehammer Frisbee den 4. Okt 2023

Vinterens innetreninger blir som vanlig onsdager kl. 19.00–20.30 i gymsalen på Lillehammer videregående skole, avd. Nord (tidl. Vargstad). Oppstart er 3. januar. Sluttdato bestemmes fortløpende, men det blir trolig mot slutten av april måned.

I den anledning trenger vi to personer som kan bli en del vår eksisterende innetreningskomité for 2024. Dette krever lite arbeid og ingen tidligere erfaring. Noen av oppgavene til innetreningskomiteen er å:

  • Planlegge og gjennomføre innetreningene
  • Være kontaktpersoner for våre medlemmer

Som en del av komiteen får du gratis inngang til alle innetreninger. 

Høres dette interessant ut? Da ønsker vi at du tar kontakt med oss via e-post lillehammerfrisbee@gmail.com ved første anledning!Velkommen til klubbmesterskap med tilhørende klubbavslutning

Postet av Lillehammer Frisbee den 22. Aug 2023

Det PDGA-sanksjonerte klubbmesterskapet arrangeres lørdag 30. september på Skogen Diskgolfbane, hvor vi spiller én runde på en justert (enklere) originallayout og én runde på årets nye Pro-layout.

Påmeldingsavgift på 50 kr vippses til #573523 (Lillehammer Frisbee). Husk å merke betalingen med «KM2023» og ditt eget navn! Betaling må gjennomføres innen 24 timer etter påmelding.

De to første ukene er påmeldingen kun åpen for klubbmedlemmer, men om feltet ikke blir fylt opp åpner vi også for ikke-medemmer!

Meld deg på nå via lenken under.

https://discgolfmetrix.com/2689806

Klubbavslutning

Samme kveld ønsker vi alle medlemmer hjertelig velkommen til en sosial og artig klubbavslutning på Sjusjøen Café!

Programmet er under arbeid, men vi kan allerede nå fortelle at det blir middag, quiz, premieutdeling og ace race. Dette er noe du absolutt ikke vil gå glipp av, og du kan melde deg på allerede nå via lenken under.

https://forms.gle/VquSJg3VNaGMqasU9

Påmeldingsfrist er 15. september.Si hei til Norse Camp – vår nye sponsor!

Postet av Lillehammer Frisbee den 15. Aug 2023

Norse Camp er en lokal friluftsbedrift grunnlagt i 2019, som tilbyr taktelt og andre friluftsrelaterte produkter.

«Vi er opptatt av å gjøre turlivet enklere, og heier på alt fra små utflukter i nærområdet til større ekspedisjoner.

Vi ser på diskgolf som en fantastisk aktivitet, som både innbyr til aktivitet og turopplevelser, og med det på mange måter matcher det vi driver med.

Det har vært utrolig gøy å følge utviklingen til sporten de siste årene, og som sponsor av Lillehammer Frisbee ser vi frem imot å følge utviklingen de neste årene enda tettere.

Besøk gjerne Showroomet vårt på Vingnes for en hyggelig friluftsprat.»

– Eivind Opsahl / Norse Camp

Norse Camp tar over banens avslutningshull – nemlig hull 18. Vi ser frem til et spennende samarbeid!