Samarbeidsavtale med Sport 1 Strandtorget

Postet av Lillehammer Frisbee den 26. Mar 2024

Vi ønsker Sport 1 Strandtorget velkommen som ny samarbeidspartner fra og med 26. mars 2024!

Som en del av avtalen får medlemmer av Lillehammer Frisbee 10 % rabatt på alle butikkens varer (betinger innmelding i Sport 1-kundeklubb). Rabattene gjelder på veiledende priser, og er ikke gjeldende på kampanje-/tilbudsprodukter, elektronikk og ammunisjon.

Du finner også informasjon her.

Sport 1 Strandtorget har byens desidert største utvalg av disker, sekker og annet diskgolfutstyr. Vi ser frem til et spennende samarbeid!



Vi ser etter nye medlemmer til våre to komiteer!

Postet av Lillehammer Frisbee den 27. Feb 2024

Ønsker du å bidra mer innad i Lillehammer Frisbee?

Selv om vi er en relativt liten klubb, har vi store mål! For å nå disse målene trenger vi flere personer inn våre to eksisterende komiteer:

  • Banekomiteen
  • Turnerings- og arrangementskomiteen

Banekomiteen har hovedansvar for Skogen Diskgolfbane, og er ansvarlig for planleggingen av utbedringer og justeringer på Skogen Diskgolfbane samt oppsett av dugnader og fadderordning på banen.

Som en del av banekomiteen har du mulighet til å bestemme fremtiden til en av landets aller beste skogsbaner.

Send en uforpliktende e-post til bane@lillehammerfrisbee.no ved interesse.

Turnerings- og arrangementskomiteen har hovedansvar for turneringer og andre arrangementer holdt av Lillehammer Frisbee, som for eksempel Skogen Rundt, klubbturer, klubbmesterskap og kurs.

Som en del av turneringskomiteen har du mulighet til å videreutvikle noen av områdets største diskgolfturneringer samtidig som du kan være med på å skape større og sterkere samhold blant våre medlemmer.

Send en uforpliktende e-post til turnering@lillehammerfrisbee.no ved interesse.

Du velger selv hvor mye tid og innsats du vil bruke i vervet, men vi håper at du tar med deg masse engasjement!



Skadeforebyggende øvelser

Postet av Lillehammer Frisbee den 25. Jan 2024

Sliter du med stive muskler etter å ha gått en runde? Eller har du kanskje pådratt deg en skade på grunn av diskgolf?

Diskgolf er en idrett med eksplosive bevegelser, og vi anbefaler derfor sterkt å gå gjennom gode oppvarmingsrutiner før start. Det er også en rekke skadeforebyggende øvelser du kan gjøre hjemme i stua, enten alene eller sammen med en partner.

Her er noen nyttige lenker:

Bruk disse øvelsene for å gjøre kroppen klar for 2024-sesongen!



Teknikkurs 24. januar

Postet av Lillehammer Frisbee den 5. Jan 2024

Onsdag 24. januar arrangerer vi et medlemseksklusivt teknikkurs med Tom Erik Kristiansen Steen!

Tom Erik vil gi individuelle tilbakemeldinger til hver enkelt deltager. Her har man altså muligheten til å få nyttige tips og tilbakemeldinger på kasteteknikken sin. 

Tom Erik er ikke bare en av landets beste diskgolfere, men også en av landets fremste instruktører.

Påmeldingen åpner mandag 8. januar kl. 18.00. Da vil påmeldingsknappen i arrangementet bli aktiv. Det er kun plass til 20 deltagere.

Du finner all informasjon i nevnte arrangement.

PS: Om du ikke får plass denne gangen, kjører vi også på med en ny runde i mars. Mer informasjon kommer!



Innkalling til årsmøte 2024

Postet av Lillehammer Frisbee den 4. Jan 2024


Styret innkaller herved til årsmøte i Lillehammer Frisbee.

Årsmøtet avholdes onsdag 14. februar kl. 19.00 i gymsalen til Lillehammer videregående skole, avd. Nord (tidligere Vargstad videregående skole). Om du ikke kan delta fysisk, men ønsker å delta digitalt, må du gi oss beskjed i god tid på forhånd via e-post. Det blir servert gratis pizza til alle deltagere.

Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen 14. februar kl. 12.00 via dette påmeldingsskjemaet. Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet på forhånd, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå problemer under årsmøtet.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes til styret senest 31. januar til lillehammerfrisbee@gmail.com. Det ønskes at vedlagte mal (s. 2) brukes. Det er adgang til å fremme nye saker i forbindelse med godkjenning av saklisten (med unntak av endring av lov eller bestemmelser), samt fremme endringsforslag til sakene som skal behandles, og fremme benkeforslag til tillitsverv.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmer senest én uke før årsmøtet på lillehammerfrisbee.no/next/p/71733/dokumenter.

Dersom noen har spørsmål, kommentarer, endringsforslag, benkeforslag eller forslag til saker ut over de som fremgår av saksdokumentene oppfordres det til å oversende disse til styret på e-post før årsmøtet. Dette vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Lillehammer Frisbee i minst én måned, fylle minst 15 år i 2024, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Lillehammer Frisbee (betalt medlemskontingent for 2024). Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan styreleder Mats Bergmo Bjørnsletten kontaktes på +47 932 95 806, lillehammerfrisbee@gmail.com

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret i Lillehammer Frisbee