Gjør deg klar til sesongstart!

Sesongen nærmer seg sakte, men sikkert. Under finner du noen tips og nyttige lenker som gjør deg enda bedre forberedt til sesongstart.

Egentrening

Vi anbefaler å finne en kunstgressbane eller en åpen slette hvor du kan trene alle typer kast. Bruk ulike objekter, som for eksempel fotballmål, for å teste nøyaktigheten på innspillene dine. Du kan også filme deg selv i slow-motion for å se forbedringsmuligheter i din egen teknikk.

Klikk her for å se oversikt over treningstidene på Stampesletta.

Har du egen treningskurv som du kan putte på, finnes det en rekke tjenester som hjelper deg med å holde oversikten over progresjonen din:

Putt Maister
Puttify
Perfect Putt 360
DGPutt

Er du interessert i å komme i bedre fysisk form ved hjelp av øvelser spesialtilpasset for diskgolf, kan du sjekke Disc Golf Strong.

For deg som vil delta i turneringer

Det dukker stadig opp flere turneringer både i nærområdet og ellers i landet. Terminlistene er fortsatt noe tynne, men vil fylles utover i sesongen. Vi i Lillehammer Frisbee planlegger selv en rekke turneringer – mer info kommer.

Terminliste 2021 levert av Nordisc
Terminliste 2021 levert av Norsk RiksDiskasting
Se alle turneringer i Norge på PDGA sine nettsider

Det er lurt å sjekke Disc Golf Metrix sin kalender, i tillegg til Facebook-sidene til landets klubber.

For å delta i turneringer i regi av NAIF (NC og NM) må du være medlem av en klubb og du må ha betalt lisens. Prisen er 250 kr og varer hele 2021-sesongen. Ta kontakt med oss, dersom du ønsker dette.

Støtt din lokale klubb

Ved å bli medlem av klubben blir du en del av et sosialt og imøtekommende miljø. Vi i Lillehammer Frisbee ønsker å spre diskgolf-glede gjennom ulike arrangementer og godt vedlikeholdte baner.

Møt gjerne opp på dugnad eller tilby oss hjelp på andre måter. Du kan også støtte oss med din grasrotandel.

Vi gleder oss til ny sesong!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.