Reisebrev fra EuroTour i Finland

Thomas Blomberg representerte Lillehammer frisbee under Westside discs Tynni 20 mai 2017.

Dette var Thomas sin første Eurotour og ha laget et reisebrev om sine opplevelser under denne turneringen:

 

«Lørdag 20 Mai reise jeg til Finland for å delta i Westcoast Discs Tyyni som var en av Eurotour Turneringene. Dette er den største turneringen europa i år med ca 470 spillere i forskjellige klasser.  

I forkant av turneringen var det 3 mindre turneringer på banene. Vi spiller på 3 forskjellige baner.

Bane 1 : Sibbe diskgolf park
Bane 2: Kivikko Diskgolf park
Bane 3: Søderkulla Diskgolf park som er en midlertidig bane satt opp for denne turneringen.
Jeg spilte en middels grei turneringen hvor min første runde i hovedturneringen var på Sibbe. Der spilte jeg en 78 runde (+18) som jeg ikke var veldig fornøyd med. Min andre runde spilte jeg på Kivikko hvor jeg spilte meg opp ganske godt med 69 runde( + 11 ). Siste runden spilte jeg på søderkulla og der spilte jeg også en bra runde på 64 runde ( + 10 ). endte til slutt på en 124 plass av ca 160 spiller hvor flere hadde DNF. Dette er jeg godt fornøyd med med tanke på min første turneringe på en så stor eurotour.
Det gjorde også at jeg skal reise dit igjen neste år. Det var 12 land representert i denne turneringen. Fra norge var vi 15 spillere som reise dit. Ellers så hadde jeg en kjempe fin turnering hvor jeg møtte mange nye mennesker og jeg ser at Finland er et stort land når det gjelder Frisbeegolf.
Thomas Blomberg»

 

Thomas ble også med i et TV-intervju og et Radio-intervju når han var på besøk i Finland.

Se og hør disse her:

TV-intervju (starter ca på 17 min)

Radio-Intervju (starter ca på 6 min)

 

Lillehammer frisbee ønsker at flere av våre medlemmer gjør som Thomas og representerer klubben vår i turneringer både i inn- og utlandet.

Junior spillere kan søke om å få 500 kr i støtte for deltakelse under Norgescup. Søknadsfrist er 14 dager etter aktuell turnering.

Andre spillere kan søke om å få 800 kr i støtte for deltakelse på Eurotour, VM eller EM. Søknadsfristen er 1.mai

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.