Nå kommer faktura for medlemsavgift 2023!

I løpet av januar vil alle våre medlemmer få faktura for medlemsavgiften 2023. Medlemsavgiften går til å drive klubben, og gjelder for hele kalenderåret.

Medlemsavgiften går til driften av Lillehammer Frisbee, og dekker blant annet kostnader ved administrasjon, regnskap, forsikringer, klubbaktiviteter og ikke minst drift og vedlikehold av Skogen Diskgolfbane.

Priser:

  • 350 kr for ordinære medlemmer
  • 250 for medlemmer som er under 18 år

Alle medlemmer vil motta faktura via e-post, og du kan betale i nettbanken, med kort og med Vipps. Om du opplever noen problemer, så kan du kontakte oss via e-postadressen under.

Fakturaen har 14 dagers betalingsfrist. Man vil aldri få purregebyrer og vi sender heller ikke fakturaer til inkasso.

Sliter du med å betale fakturaen? Da finner vi ut av det sammen med deg. Vi ønsker at alle som vil skal få være en del av Lillehammer Frisbee. Send en e-post til lillehammerfrisbee@gmail.com hvis du har noen spørsmål.

Prisene for medlemsavgiften for 2023 ble vedtatt av årsmøtet i 2022.

Klubben drives av frivillig innsats – på alle mulige måter. Det får vi til ved at medlemmer deltar på dugnader og betaler årskontingenten. Ved slutten av 2022 var vi nesten 150 betalende medlemmer. Klubben har tatt enorme steg i løpet av de siste årene, og vi ønsker å fortsette med denne fremgangen!

Er du ikke lenger medlem av Lillehammer Frisbee, men mottar faktura likevel? Send oss en e-post til lillehammerfrisbee@gmail.com, så får vi meldt deg helt ut av klubben.

Ikke medlem av Lillehammer Frisbee enda? Les mer her.