Lillehammer Frisbee har medlemmer på alle nivåer og alle alderstrinn!

Vi har som mål å skape et sosialt felleskap rundt diskgolf med forskjellige utflukter og arrangementer.

Som medlem i Lillehammer Frisbee får du:

  • En disk i velkomstgave
  • Forsikring som omfatter all diskgolf-relatert aktivitet
  • Muligheten til å være med på klubbturer
  • Muligheten til å være med på PDGA-konkurranser
  • Tilgang til en eksklusiv Facebook-gruppe
  • Nye bekjentskaper i et imøtekommende og sosialt miljø

Bli medlem

Fremgangsmåte

Trykk på knappen ovenfor eller gå inn på minidrett.no, hvor du enten logger inn eller lager deg en ny bruker. Trykk på «Medlemskap» i hovedmenyen og søk opp Lillehammer Frisbee. Der etter er du nødt til å be om å bli medlem. Du vil få mail når forespørselen er godkjent, som inkluderer betalingskrav for medlemsavgift.

Medlemsavgiftene for 2021 er 200 kr for ordinære medlemmer og 100 kr for juniorer (t.o.m. 18 år), studenter og nye medlemmer.

Alle nye medlemmer får en Lillehammer Frisbee-disk. Har du ikke mottatt mail angående utlevering av klubbdisk? Kontakt styremedlem Magne Nordlien på tlf: 481 30 754 eller e-post: magne.r.nordlien@gmail.com.

Medlemskortet hentes på Minidrett.no

Du trenger kun å registrere deg ved førstegangs innmelding.

Medlemskapet gjelder pr. kalenderår.

Lisens og forsikring

For å kunne delta i organisert aktivitet som konkurranser og turneringer i regi av forbundet NAIF (Norges Amerikanske Idretters Forbund), må det betales lisens (gjelder ikke onsdagsgolfen). For disksport er dette kr. 200,-. I lisensen ligger det en forsikringsordning for skader som oppstår når man deltar i aktivitet organisert av NAIF, dens medlemsklubber eller samarbeidspartnere sanksjonert av forbundet.

Det er hver enkelt klubb sitt ansvar å registrere sine utøvere med riktig lisens – og hver enkelt utøvers ansvar å betale lisensen. Lisens må være betalt før man kan delta i serie, mesterskap, NM eller andre arrangementer i regi av forbundet. Lisenskontroll blir gjennomført før arrangementer for de ulike idrettene.

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål om lisens og/eller medlemskap.

Vi har også en forsikring som dekker medlemmer ved  hendelser i forbindelse med frisbee. trykk på forsikringer ved siden av bilde.