Oppsummering av Skogen Rundt presentert av Latitude 64

For en spennende og innholdsrik helg det ble!

90 deltagere stilte til start, og etter tre runder i varierte og krevende forhold, kunne vi endelige kåre årets vinnere!

I MPO-klassen skilte det få kast mellom hver topplassering. Jørgen Madslien spilte jevnt godt og avsluttet med en supersolid sisterunde, og sikret seg dermed seier og 5 000 kr i førstepremie. Klubbmedlem Vebjørn Havn Evensen fikk det endelig til å løsne på Skogen Diskgolfbane, og sikret andreplassen med en birdie på hull 18. Jørgen Thoresen kjempet lenge om både første- og andreplass, men måtte til slutt nøye seg med tredjeplassen.

Jevnt ble det også i FPO-klassen! Maren Holdbak dro i land seieren ved å spille tre meget gode runder jevnt over egen rating. Fem kast bak, på andreplass, kommer vår egen Linda Nyeng. Flåklypa Sendeplatelags Bodil Daae tok bronse!

I MP40 fikk hull 17 stor innvirkning på sluttresultatet. Olav Bjaadal lå lenge an til å vinne, men med par på hull 17 overtok Ole Tom Eriksen ledelsen, og sikret seieren til slutt. Nevnte Olav Bjaadal tok 2. plassen og Jon Kvisberglien ble nummer tre.

I år deltok hele 7 juniorer, noe som er veldig gledelig! Igjen ble det jevnt om topplasseringene. Tobias Haug Lieng revansjerte fjorårets play-off-tap med å vinne årets turnering. Det skilte bare ett kast ned til 2. plassen, som gikk til August Sætre. Tobias Skjaak Plassen tok bronseplassen.

MA3-klassen ble vunnet av en av de store forhåndsfavorittene, Ole Johannes Skaar. Tre kast bak finner vi Terje Slaatto, og like bak der igjen Bård Fossum. Vel gjennomført turnering av samtlige!

Med totalt 25 kast over par, ble det Simen Grasto som dro i land seieren i MA4-klassen. Kåre Plassen fulgte like bak, mens Lasse Torgersen tok en finfin tredjeplass. Dette var den første turneringen for flere av deltagerne, og vi håper at det falt i smak!

Vi ønsker å rette en stor takk til alle deltagere, frivillige og ikke minst våre sponsorer og samarbeidspartnere. En ekstra stor honnør til klubbens mediemmer som har gjort en fenomenal innsats for å gjøre banen klar.

Som arrangør tar vi med oss en rekke gode erfaringer fra turneringen. Håper vi sees igjen i 2023!

For bilder, se vårt Facebook-innlegg.

Resultater: https://www.pdga.com/tour/event/58586

Sponsorer og samarbeidspartnere: Latitude 64, Næringsbanken, TESS Lillehammer, Kantall, FlyBy.disc, Starframe Discgolf Shop As, Brynje of Norway, KIWI Søre Ål og First Hotel Breiseth