Ukesgolf er uformelle, gratis treningsrunder på Skogen Diskgolfbane og Jørstadmoen DiscGolfPark. I 2020 arrangeres det både onsdagsgolf og søndagsgolf hver uke gjennom hele sommeren og høsten.

Ønsker du å bli med? Meld deg på hver enkelte runde ved å trykke her.

Onsdager (Shotgun-start) på Skogen Diskgolfbane

Oppmøte er kl. 17:45 ved hull 1, og spillestart er ca. kl. 18:00. Det trekkes tilfeldige grupper, og hver gruppe starter på sitt eget hull. Dette er en perfekt mulighet til å bli kjent med andre spillere i området!

Søndager (Flex-start) på Jørstadmoen DiscGolfPark

Spill når du vil og med hvem du vil. Her er det satt opp faste tider hver uke, og alle som spiller skal starte på hull 1 på sin selvvalgte tid. Ta gjerne med deg venner og familie!

Om ukesgolf

Nivået spenner seg fra nybegynnere til de som har holdt på en stund. Ukesgolf organiseres av Lillehammer Frisbee, men absolutt alle er velkomne til å delta. Har du lyst til å forsøke frisbeegolf, så er dette en glimrende anledning til å låne disker, og lære reglene av de som kan det.

Ukesgolf er et rusfritt arrangement. Alle deltakere, spesielt mindreårige og deres foreldre, skal vite at dette foregår i trygge omgivelser.

Ace-pott

I vanlig golf heter det hole-in-one, men vi kaller det ace når du treffer oppi kurven på første kast. Ace-potten er en uhøytidlig konkurranse hvor man legger 10 kroner hver i en pott som går til den første som får en ace. Dersom ingen treffer, går potten videre til neste ukes onsdagolf. Ace-pott-konkurransen avholdes kun på onsdager.

CTP

Closest To Pin er en annen konkurranse på hver onsdagsgolf. Den går ut på at man, før runden, bestemmer hvilket hull som skal være CTP. Puljen som tar dette hullet først på runden, vil få med seg en CTP-markør. Den som treffer nærmest kurven på første kast, skriver navnet sitt på markøren og setter den der hvor disken landet. Dersom noen i puljene etter kaster nærmere, flyttes markøren og det skrives på hvem som kastet. Siste pulje tar med seg markøren inn og vinneren kåres etter runden. Alle som vil være med, legger 10 kroner i CTP-potten. Ace-pott-konkurransen avholdes kun på onsdager.

Bag tag

Bag Tag er en frivillig og uhøytidelig konkurranse for alle klubbens medlemmer.

Det koster 30 kroner for å bli med på konkurransen, som betales via Vipps. Dette er et merke som festes på bagen, og som har et unikt nummer. Formålet er å tilegne seg et lavest mulig nummer på sin tag.

Reglene er som følger:

  • En spiller kan utfordre en annen spiller med en tag med et lavere nummer. Dersom den utfordrede spilleren taper runden, bytter spillerne bag tag. Dersom runden ender uavgjort, beholdes bag tagene.
  • Alle som møter opp på Jørstadmoen til onsdagsgolf kan motta bag tag.
  • Du må ta imot enhver utfordring om tagen din
  • Man kan ikke utfordre samme tag to ganger på rad
  • Tagen skal alltid være synlig på bagen når du er ute og spiller
  • Kun to spillere kan spille om en tag i samme runde
  • Man kan utfordres på hvilken som helst bane
  • En utfordring varer en runde på banen, med mindre annet er avtalt på forhånd
  • Avbryter man runden taper man utfordringen