Lisens

Kjøp av lisens gjøres gjennom tjenesten iSonen.

I tjenesten har hver enkelt utøver mulighet til å kjøpe lisens uten at klubben trenger å utstede denne. Tjenesten er tilgjengelig hele døgnet.

For å kjøpe lisens må man logge inn med egen bruker i «Min Idrett», noe alle medlemmer av Lillehammer Frisbee har.

Kjøpt lisens vil overføres til bruker i «Min idrett». Alle lisenser som er kjøpt vil også være tilgjengelig på den samme siden og kan kunne søkes opp av klubb/arrangør.

Slik kjøper du lisens:

  1. Gå til lenken.
  2. Trykk på «Logg inn».
  3. Logg inn med Idrettens ID (dette har du allerede som medlem av klubben). Trykk på «Glemt brukernavn/passord?» om du ikke husker innloggingsinfoen din.
  4. Trykk på «Rediger lisenskjøp».
  5. Velg «meg selv» under «Kontaktinformasjon», fyll inn riktig informasjon og velg riktig lisens i neste steg. Betal til slutt.

Trenger du hjelp med å kjøpe lisens? Ta kontakt med oss via e-post lillehammerfrisbee@gmail.com

Hva er lisens?

Skal man delta i en NAIF-relatert aktivitet (samling, landslag) eller delta i seriespill (Norgescupen, NAIF Diskgolf Tour, Ultimateserien eller NM) må man løse konkurranselisens.

Lisensen inneholder en forsikring som gir ekstra dekning dersom uhellet skulle skje på trening eller konkurranse. Lisensen dekker ikke bare konkurranser, men er også for deg som ønsker en større trygghet og forsikring som dekker både egentrening og all disksportaktivitet.

OBS: Som deltager av NAIF-sanksjonerte konkurranser og camper arrangert av forbundet er du pålagt å ha gyldig konkurranselisens. Ønsker man å løse en lisens for å være forsikret selv om man ikke spiller på en «NAIF-sanksjonert aktivitet» kan man kjøpe en breddelisens.

Dette er de forskjellige lisenstypene:

  • Diskgolf Konkurranselisens
  • Diskgolf Juniorlisens
  • Diskgolf Breddelisens (Ikke obligatorisk)

Det er også mulig å kjøpe en utvidet lisens. Du kan lese mer om forskjellene i vilkårene i vedlegget på iSonen.

Blir du skadet og ønsker å benytte forsikringen som er en del av lisensen, så kan skade meldes til forsikringsselskap. Se mer info på forbundet sine nettsider.