Onsdagsgolf

Onsdagsgolf er uformelle, gratis treningsrunder på Skogen Diskgolfbane. Disse arrangeres hver onsdag i sommerhalvåret, og er derfor kjent som «onsdagsgolf».

Ønsker du å bli med? Besøk denne lenken, velg riktig runde og meld deg på!

Generell informasjon om onsdagsgolf

Onsdagsgolfen spilles på Skogen Diskgolfbane. Oppmøte er senest kl. 17.45 ved hull 1, og spillestart er ca. kl. 18.00. Det trekkes tilfeldige grupper, og hver gruppe starter på sitt eget hull. Dette er en perfekt mulighet til å bli kjent med andre spillere i området!

Vi flytter også oppmøte- og starttidspunkt når kveldene blir kortere på høsten. Justert tidspunkt vil være synlig inne i Disc Golf Metrix, og vil også være beskrevet i tilhørende Facebook-innlegg. 

Om onsdagsgolf

Nivået spenner seg fra nybegynnere til de som har holdt på en stund. Onsdagsgolf organiseres av Lillehammer Frisbee, men absolutt alle er velkomne til å delta. Har du lyst til å bli en bedre diskgolfer, så er dette en glimrende anledning til å lære teknikker og regler av de som kan det.

Onsdagsgolf er et rusfritt arrangement. Alle deltakere, spesielt mindreårige og deres foreldre, skal vite at dette foregår i trygge omgivelser.

Ace-pott

I vanlig golf heter det hole-in-one, men vi kaller det ace når du treffer oppi kurven på første kast. Ace-potten er en uhøytidlig konkurranse hvor man legger 10 kroner (20 kroner hvis CTP utgår) hver i en pott som går til den første som får en ace. Dersom ingen treffer, går potten videre til neste ukes onsdagsgolf.

CTP

Closest To Pin er en annen konkurranse på hver onsdagsgolf. Den går ut på at man, før runden, bestemmer hvilket hull som skal være CTP. Puljen som tar dette hullet først på runden, vil få med seg en CTP-markør. Den som treffer nærmest kurven på første kast, skriver navnet sitt på markøren og setter den der hvor disken landet. Dersom noen i puljene etter kaster nærmere, flyttes markøren og det skrives på hvem som kastet. Siste pulje tar med seg markøren inn og vinneren kåres etter runden. Alle som vil være med, legger 10 kroner i CTP-potten.

Flexrunder

Vi arrangerer også flexrunder hver eneste uke. Her velger man selv gruppe og starttidspunkt. Det må være minimum to spillere per gruppe og maks fem.

Besøk lenkene under, finn frem til riktig runde og meld deg på!