Onsdagsgolf

Onsdagsgolf


Arrangør: Lillehammer Frisbee
Påmeldingsfrist: 15.06.2023 01:30

Tid


Sted

Vis kart

Onsdagsgolf er uformelle, gratis treningsrunder på Skogen Diskgolfbane. Disse arrangeres hver onsdag i sommerhalvåret, og er derfor kjent som «onsdagsgolf».


Velg riktig runde/dato via påmeldingslenken og bli med!


Generell informasjon


Onsdagsgolfen spilles på Skogen Diskgolfbane. Oppmøte er senest kl. 17.45 ved hull 1, og spillestart er ca. kl. 18.00. Det trekkes tilfeldige grupper, og hver gruppe starter på sitt eget hull. Dette er en perfekt mulighet til å bli kjent med andre spillere i området!


Vi flytter også oppmøte- og starttidspunkt når kveldene blir kortere på høsten. Justert tidspunkt vil være synlig inne i Disc Golf Metrix, og vil også være beskrevet i tilhørende Facebook-innlegg.


Om onsdagsgolf


Nivået spenner seg fra nybegynnere til de som har holdt på en stund. Onsdagsgolf organiseres av Lillehammer Frisbee, men absolutt alle er velkomne til å delta. Har du lyst til å bli en bedre diskgolfer, så er dette en glimrende anledning til å lære teknikker og regler av de som kan det.


Onsdagsgolf er et rusfritt arrangement. Alle deltakere, spesielt mindreårige og deres foreldre, skal vite at dette foregår i trygge omgivelser.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.