Skadeforebyggende øvelser

Postet av Lillehammer Frisbee den 25. Jan 2024

Sliter du med stive muskler etter å ha gått en runde? Eller har du kanskje pådratt deg en skade på grunn av diskgolf?

Diskgolf er en idrett med eksplosive bevegelser, og vi anbefaler derfor sterkt å gå gjennom gode oppvarmingsrutiner før start. Det er også en rekke skadeforebyggende øvelser du kan gjøre hjemme i stua, enten alene eller sammen med en partner.

Her er noen nyttige lenker:

Bruk disse øvelsene for å gjøre kroppen klar for 2024-sesongen!
Teknikkurs 24. januar

Postet av Lillehammer Frisbee den 5. Jan 2024

Onsdag 24. januar arrangerer vi et medlemseksklusivt teknikkurs med Tom Erik Kristiansen Steen!

Tom Erik vil gi individuelle tilbakemeldinger til hver enkelt deltager. Her har man altså muligheten til å få nyttige tips og tilbakemeldinger på kasteteknikken sin. 

Tom Erik er ikke bare en av landets beste diskgolfere, men også en av landets fremste instruktører.

Påmeldingen åpner mandag 8. januar kl. 18.00. Da vil påmeldingsknappen i arrangementet bli aktiv. Det er kun plass til 20 deltagere.

Du finner all informasjon i nevnte arrangement.

PS: Om du ikke får plass denne gangen, kjører vi også på med en ny runde i mars. Mer informasjon kommer!
Innkalling til årsmøte 2024

Postet av Lillehammer Frisbee den 4. Jan 2024


Styret innkaller herved til årsmøte i Lillehammer Frisbee.

Årsmøtet avholdes onsdag 14. februar kl. 19.00 i gymsalen til Lillehammer videregående skole, avd. Nord (tidligere Vargstad videregående skole). Om du ikke kan delta fysisk, men ønsker å delta digitalt, må du gi oss beskjed i god tid på forhånd via e-post. Det blir servert gratis pizza til alle deltagere.

Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen 14. februar kl. 12.00 via dette påmeldingsskjemaet. Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet på forhånd, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå problemer under årsmøtet.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes til styret senest 31. januar til lillehammerfrisbee@gmail.com. Det ønskes at vedlagte mal (s. 2) brukes. Det er adgang til å fremme nye saker i forbindelse med godkjenning av saklisten (med unntak av endring av lov eller bestemmelser), samt fremme endringsforslag til sakene som skal behandles, og fremme benkeforslag til tillitsverv.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmer senest én uke før årsmøtet på lillehammerfrisbee.no/next/p/71733/dokumenter.

Dersom noen har spørsmål, kommentarer, endringsforslag, benkeforslag eller forslag til saker ut over de som fremgår av saksdokumentene oppfordres det til å oversende disse til styret på e-post før årsmøtet. Dette vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Lillehammer Frisbee i minst én måned, fylle minst 15 år i 2024, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Lillehammer Frisbee (betalt medlemskontingent for 2024). Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan styreleder Mats Bergmo Bjørnsletten kontaktes på +47 932 95 806, lillehammerfrisbee@gmail.com

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret i Lillehammer Frisbee
Nå kommer faktura for medlemsavgift 2024

Postet av Lillehammer Frisbee den 2. Jan 2024


I løpet av januar vil alle våre medlemmer få faktura for medlemsavgiften i 2024. Medlemsavgiften går til å drive klubben, og gjelder for hele kalenderåret.

Medlemsavgiften går til driften av Lillehammer Frisbee, og dekker blant annet kostnader ved administrasjon, regnskap, forsikringer, klubbaktiviteter og ikke minst drift og vedlikehold av Skogen Diskgolfbane.

Priser:

  • 350 kr for ordinære medlemmer
  • 250 for medlemmer som er 18 år og under

Alle medlemmer vil motta faktura via e-post. Om du opplever noen problemer, så kan du kontakte oss via e-postadressen under.

Man vil aldri få purregebyrer og vi sender heller ikke fakturaer til inkasso.

Sliter du med å betale fakturaen? Da finner vi ut av det sammen med deg. Vi ønsker at alle som vil skal få være en del av Lillehammer Frisbee. Send en e-post til lillehammerfrisbee@gmail.com hvis du har noen spørsmål.

Prisene for medlemsavgiften for 2024 ble vedtatt av årsmøtet i 2023.

Klubben drives av frivillig innsats – på alle mulige måter. Det får vi til ved at medlemmer deltar på dugnader og betaler årskontingenten. Ved slutten av 2023 var vi nesten 150 betalende medlemmer. Klubben har tatt enorme steg i løpet av de siste årene, og vi ønsker å fortsette med denne fremgangen.

Er du ikke lenger medlem av Lillehammer Frisbee, men mottar faktura likevel? Send oss en e-post til lillehammerfrisbee@gmail.com, så får vi meldt deg helt ut av klubben.

Ikke medlem av Lillehammer Frisbee enda, eller lurer du kanskje på hvilke medlemsfordeler vi har? Les mer her.

Ofte stilte spørsmål:

Kan man være betalende medlem av flere av klubber?

Ja, du kan være betalende medlem av så mange klubber du vil. Du kan allikevel kun representere én klubb (i turneringer) per år. Ønsker du å støtte flere ulike klubber, så har du altså full rett til det.

Må man ha lisens for å delta på turneringer eller andre arrangementer?

Nei, lisens er ikke nødvendig for å delta på turneringer eller andre arrangementer. Det er allikevel anbefalt å utløse lisens, da det gir en forsikring som gir ekstra dekning dersom uhellet skulle skje på trening eller konkurranse. Les mer om lisenser her.

Konkurranselisens er kun nødvendig hvis man skal delta i en NAIF-relatert aktivitet (samling, landslag) eller en NAIF-arrangert turnering (Norgescupen, NAIF Diskgolf Tour, Ultimateserien eller NM).

Må man være medlem i PDGA?

Nei, medlemskap i PDGA (Professional Disc Golf Association) er frivillig. Flere større turneringer setter krav om et aktivt PDGA-medlemskap, og de aller største turneringene bruker PDGA-ranking til å styre påmelding. Ved å bli medlem får du et eget, unikt PDGA-nummer samt rating/rangering basert på turneringsrundene dine.