Nå kommer faktura for medlemsavgift 2024

Postet av Lillehammer Frisbee den 2. Jan 2024


I løpet av januar vil alle våre medlemmer få faktura for medlemsavgiften i 2024. Medlemsavgiften går til å drive klubben, og gjelder for hele kalenderåret.

Medlemsavgiften går til driften av Lillehammer Frisbee, og dekker blant annet kostnader ved administrasjon, regnskap, forsikringer, klubbaktiviteter og ikke minst drift og vedlikehold av Skogen Diskgolfbane.

Priser:

  • 350 kr for ordinære medlemmer
  • 250 for medlemmer som er 18 år og under

Alle medlemmer vil motta faktura via e-post. Om du opplever noen problemer, så kan du kontakte oss via e-postadressen under.

Man vil aldri få purregebyrer og vi sender heller ikke fakturaer til inkasso.

Sliter du med å betale fakturaen? Da finner vi ut av det sammen med deg. Vi ønsker at alle som vil skal få være en del av Lillehammer Frisbee. Send en e-post til lillehammerfrisbee@gmail.com hvis du har noen spørsmål.

Prisene for medlemsavgiften for 2024 ble vedtatt av årsmøtet i 2023.

Klubben drives av frivillig innsats – på alle mulige måter. Det får vi til ved at medlemmer deltar på dugnader og betaler årskontingenten. Ved slutten av 2023 var vi nesten 150 betalende medlemmer. Klubben har tatt enorme steg i løpet av de siste årene, og vi ønsker å fortsette med denne fremgangen.

Er du ikke lenger medlem av Lillehammer Frisbee, men mottar faktura likevel? Send oss en e-post til lillehammerfrisbee@gmail.com, så får vi meldt deg helt ut av klubben.

Ikke medlem av Lillehammer Frisbee enda, eller lurer du kanskje på hvilke medlemsfordeler vi har? Les mer her.

Ofte stilte spørsmål:

Kan man være betalende medlem av flere av klubber?

Ja, du kan være betalende medlem av så mange klubber du vil. Du kan allikevel kun representere én klubb (i turneringer) per år. Ønsker du å støtte flere ulike klubber, så har du altså full rett til det.

Må man ha lisens for å delta på turneringer eller andre arrangementer?

Nei, lisens er ikke nødvendig for å delta på turneringer eller andre arrangementer. Det er allikevel anbefalt å utløse lisens, da det gir en forsikring som gir ekstra dekning dersom uhellet skulle skje på trening eller konkurranse. Les mer om lisenser her.

Konkurranselisens er kun nødvendig hvis man skal delta i en NAIF-relatert aktivitet (samling, landslag) eller en NAIF-arrangert turnering (Norgescupen, NAIF Diskgolf Tour, Ultimateserien eller NM).

Må man være medlem i PDGA?

Nei, medlemskap i PDGA (Professional Disc Golf Association) er frivillig. Flere større turneringer setter krav om et aktivt PDGA-medlemskap, og de aller største turneringene bruker PDGA-ranking til å styre påmelding. Ved å bli medlem får du et eget, unikt PDGA-nummer samt rating/rangering basert på turneringsrundene dine.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.