Bli med på Familieskogdag på Skogen Diskgolfbane

Postet av Lillehammer Frisbee den 7. Aug 2023

Sør-Gudbrandsdal skogeierlag ønsker å arrangere en famileskogdag på Søre Ål/Skogen Diskgolfbane lørdag 16. september mellom kl. 12.00–15.00 – og vi trenger frivillige!

Temaet for dagen er bynært skogbruk og hvordan de kan og bør drive skogbruk i bynære områder med friluftsinteresser. Skogen Diskgolfbane er et godt eksempel på hvordan dette kan gjøres, og Lillehammer Frisbee er derfor blitt spurt om vi ønsker å hjelpe til med arrangementet.

Dette er en glimrende anledning til å vise frem idretten for lokale grunneiere, noe som kan skape positive ringvirkninger. Klubben får også et lite honorar for gjennomføringen.

Planen er at vi bidrar med presentasjon av diskgolf, forklarer reglene og instruerer deltakerne om hvordan man spiller. Deretter kan man gå noen få hull.

Vi trenger 5 personer som kan bidra denne dagen. Ingen krav til ferdigheter – her er det viktigste at du kan komme med noen gode råd og tips til nybegynnere, og er komfortabel med å veilede andre. Vi ser for oss at en fra styret tar seg av en felles gjennomgang av banen og grunnleggende regler.

Alle frivillige får gratis lunsj/snacks.

Håper du har lyst til å hjelpe til 😄

Meld deg på her!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.